Tuesday, April 16, 2013

life as it is...

Salam,

Bila kesibukan melanda dan anda jadi kehilangan punca. Jadi tak tahu mahu bermula di bahagian mana. Mana pangkal mana hujung? Idea untuk menulis ada tapi fizikal ini terasa terlalu penat sangat. Tak bermaya. Bila balik saja dah flat. Bateri kosong. Yg mampu dibuat perkara wajib saja.

Kesannya?

Huhu, projek menulis sangat lembab. Sangat2 lembab sebenarnya. Dah tahap lebih dari lembab. Macam beku pun ada juga. Terukkan? Erk... adakah ini rekaan alasan untuk memberitahu yang next novel punya cita2 mahu keluar tahun ini juga akan terbengkalai? ahaks.... hihi.



Kalau jadi baby senangkan... just smiles n let the worries away haha

4 comments:

Elya Roza said...

sis..author ke?heheeh

Yazreina said...

Xde pun cerkon??

Norazlin Mat Nasir said...

sis...cinta untuk disewa best...:-)

miss lili said...

salam kak..sy baiti dan sy ingin bertanya pd akak..sy ada buat sebuah novel dan sekarang hampir separuh siap..cuma bagaimana untuk hantar novel tu pd alaf 21..harap akak dpt bantu sy..nie sy punya fb "qalamxhazin@yahoo.com"