Monday, November 2, 2009

I m back.....

Salam,
Saya tau...sawang blog saya ni dah mengalahkan sawang labah2 Halloween yang diletakkan di depan Tony Romas Pavillion. Hehe...saya merasakan diri saya berbaring di atas awan. Empuk...nyaman dan buat seketika segala kecelaruan hidup nampak sekecil hama jauh dari alam realiti saya.
Dalam pertandingan Pizza Hut Regional CHAMPS Challenge peringkat Asia Pacific pada 28 Oktober yang lalu...huhu....team saya mendapat 7 award dari 9 award yang dipertandingkan. Yeah! Malaysia boleh. Pertandingan antara M'sia, Singapura, HK, Japan, Indonesia, Taiwan, Philippines dan Brunei ini kami juaranya! Kemanisan sebuah kemenangan yang tidak mungkin akan dapat dilupakan sampai bila-bila.
2 tahun lepas saya mengetuai team ke HK dan berjaya membawa pulang 4 award. Tahun ini dengan 7 award! Alhamdulillah, penat lelah saya selama 5 bulan memberikan latihan yang sesempurna mungkin untuk team kini terasa berbaloi.
Dan impian saya adalah mahu menutup tahun 2009 ini dengan kegembiraan kerana tahun ini jika mengikut laporan pihak kaji cuaca, musim hujan dalam hidup saya lebih lebat berbanding dengan musim panas yang menceriakan!
Namun perasaan sunyi tu akan datang juga mendiami. Hiayaaaah.... akan saya tangkis dengan ganas (by the way...jangan tengok cerita ninja. Hampeh punya cerita!) kerana saya ada manuskrip yang perlu diselesaikan. Huhu.... CET saya masih baru setengah. Aduhai... menakutkan. Tak mengapa...balik dari trip ke Bali, saya akan pulun menyiapkannya. Tapi lepas tu ada cadangan nak merayau kerana nak sambut birthday!
I m going to be 36 in few days. It's okay. Bukan 63! I m enjoying my life and be thankfull with everything that Allah blessed me with. Semoga 2010 menjadi lebih spectacular! Benchmark dalam hidup saya bukan bulan January atau Muharram tetapi bila birthday saya menjelang...
Empty? Kosong? Hanya ruang yang perlu diisi dengan segala kesyukuran.

0 comments: