Thursday, June 23, 2011

Kanta setengah tahun!

Salam,

June akan berlalu. Ya, saya tak sabar nak menunggu July datang. Mahu pergi berlibur...huhu. Mahu suka suka dengan kawan rapat. Siap dah plannya dengan spa segala. Kembali, mesti pulun manuskrip.

Kerana 2011 dah setengah tahun sudah dilalui, apa pencapaian saya ya? haha...mahu ambil kanta dan muhasabah diri barangkali.

1. Juara Carta Cinta mula dijual hujung Januari. Alhamdulillah, masuk bulan May hari itu sudah cetakan ke3. Sangat-sangat bersyukur.
2. Saya ucapkan selamat tinggal pada Cik Satria saya dengan hati yang berat dan beli kereta baru. Kereta yang comel tapi nampak sporty. Hehe, syok sendiri.
3. Awal tahun juga saya dapat handphone yang saya suka. Another case of syiok sendiri. Saja mahu happykan diri sendiri.
4. Awal tahun saya cuti dengan Dhiya ke PD. Bulan April aritu saya ada ke Sabah...dan coming July nanti akan ke East Coast... oklah tu. Nak ke oversea, susah sikit sebab ruang masa terbatas!
5. Ikut projek tulis untuk remaja. Yeah...ingat tak pandai menulis kisah-kisah back to school. So tak sabar rasanya nak tengok naskhah yang sudah dicetak.
6. Ikan yang saya bela 4 ekor masih hidup lagi. Hahahaha...
7. Ikut juga satu lagi projek Alaf. Naskhah 1 dah siap. Naskhah 2 on the way... Hehe, saya pulun menulis ni!
8. Sudah setahun setengah saya sakit....dan as the time goes by...Saya lebih meredhai ujianNYA. Hal-hal remeh ketepikan saja.

So, the other half of the year, what wishes that I m hoping will come true?

1. CInta Perisa Dia mesti siap!
2. Melihat naskhah projek 1 dan 2 itu secara realiti di tangan.
3. Urusan transplant itu moga dipermudahkan...
4. Semoga hati lebih tabah dalam menempuh hari-hari yang Allah pinjamkan untuk saya.

Amin.

2 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

cinta perisa dia macam menarik je tajuk???

Maryam Kamal said...

:)

saya gembira bila baca hal2 kegembiraan anda :)