Monday, July 21, 2008

Esok...23 July di ASTRO AWANI!

Salam,
Pagi tadi saya terima panggilan dari editor Alaf21, Kak Wan yang dari bulan lepas sudah menghubungi saya kerana mahu meminta saya menerima undangan Astro Awani, rancangan WW yang dikelolakan oleh Dang Suria. Saya minta ampun kerana bulan July jadual saya memang penuh dengan kelas.
Mujur kelas saya esok dibatalkan maka emm.... esok saya akan muncul di rancangan tersebut. Tepat pukul 11.45pagi. Sepuluh minit saja! Hati saya menenangkan diri sendiri tetapi terfikir pula kalau saya x dapat jawab soalan bagaimana? Haha...
So... minta2 esok semuanya berjalan dengan lancar. InsyaALLAH...moga dipermudahkan.

5 comments:

sueaiilee said...

wow! dpt masuk TV...

btw gud luck!

dhiya zafira said...

Salam...

Tahniah...hehehe.berjaya juga ko masuk tv ya. aku masih kat spain ni. at salamanca actually. petang ni nak p valladolid. esok baru nak bertolak ke andalusia. hmmmm...
soryaku tak dapat call dari sini sebab phone aku problem. dah roaming but still tak leh tipon.
mcm mana? aku harap dan doakan ko ok ya...

Rinn said...

sempat tengok! :D dpt soklan cepumas seguni ye?

Lynn Dayana said...

Thanx sue... thanx dhiya... thanx rinn

Rinn said...

baru jer dpt upload the video clip kat my multiply :)
http://novelcinta.multiply.com/video/item/38

sure fine whatever
rinn