Thursday, November 13, 2008

Sebelum 2013

Antara perkara yang teringin saya lakukan sebelum 2013:

1.Umrah ~ Teringin saya menjejakkan kaki ke sana, memohon rahmatNYA.
2.Tukar kereta ~ di mata ni terbayang2 Suzuki Swift warna light purple atau pink Honda Jazz.
3.Berhenti kerja dan lakukan sesuatu yang saya sukai ~ buka kedai buku ke, cafĂ© kecil ke…hehe
4.Waktu tu, jumlah hasil karya saya sudah mencapai 10 novel. Huhu…yieha.
5.Melancong dgn best friend saya ke tempat yg bersalji, nak petik anggur dan epal.
6.Buat bungee jumping! Haha…mungkin ini yang paling tak betul di mata orang tapi bestkan?
7.Lebih banyakkan bersedekah, tingkatkan pengetahuan agama dan menjadi wanita yang lebih matang.
8.I want to have a baby…. Mhmm…susah ni.
9.Belajar berenang…swimming pool tu hari2 saya renung dan swimming pool tu pun hari2 mengoda saya. Haha.
10. Harap2nya 9 perkara di atas dapat dicapai!

10 comments:

lilysuriani said...

amin!!!

Mersik said...

Ooo.. sebelum tu, besorkan umah ni dulu aa.. cam sempit jek rasanya.. hik hik.

Psstt.. masukkanlah acara ngeteh2 kita sekali sebelum 2013 tu.. hik hik

Lynn Dayana said...

Rumah kecil senang nak urus... mersik! January nanti kita ngepsi ngepsi la... Pepsi hehehe

Thanks Yong... Amin no berapa tu? Ahaks....

liya71 said...

cekalkan hati, kuatkan semangat!

Lynn Dayana said...

Insyaallah liya....tq

Sufi Idany said...

wah.... tukar perabot ke Lynn? nampak meyakinkan dan penuh kesungguhan.... gud luck sis.... keyakinan anda pasti memacu anda kepada sasaran yang u nak.... :)

laila kamilia said...

hehehe wish list tu mcm kita pernah sembang2 kan...

en_me said...

u can hv a baby now watt.. ehehe
salammmz

Eka Fahara said...

Lynn, Honda Jazz pink lah!!!!! Akak boleh tumpang naik! Bayangkan Lynn, SEGALANYA PINk!!!!!!!!

Lynn Dayana said...

Salam semua...
Ya Laila...ada yg d bring forward!
Ya Sufi... cuba mencari kelainan.
Tidak En_me, sy wanita yg bergantung kpd ijabkabul dr pihak lelaki.
Ya Kak Eka... memang nice tapi sy lbh tergoda sgn swift kot! Hehe