Monday, March 17, 2008

KUIZ HCT


Salam...

Soalannya:

1. Dimanakah lokasi cover HCT diambil?
2. Kemanakah Ain menghilangkan diri dan mengapa?
3. Berapa lamakah Eric sudah memeluk agama Islam dan mengapakah dia menukar kepercayaannya?
4. Mengapakah Hajah Fatimah membenci Qartini?
5. Berikan nama anak Yus bersama Kamal?
6. Apakah gambar2 yang Eric MMSkan kepada Qartini?
7. Apakah penyakit yang dihidapi oleh Sarah?
8. Peristiwa apakah yang menjadi punca untuk Yus mengubah penampilannya?
9. Siapakah nama kanak-kanak kecil yang ditemui oleh suami Neesa di Pulau Tioman?
10. Sambungkan ayat berikut, tidak melebihi 20 patah perkataan. " Membaca HCT membuatkan saya....."

6 comments:

laila kamilia said...

awat banyak sangat soalannya?

Mrs. Sheikh said...

akak...

sy nak jawab bleh ke?

Lynn Dayana said...

Banyak ke Laila? Hehe... oklah... 9 soalan untuk pengalaman makan di Pizza Hut yang mengenyangkan!
Mrs Sheikh, dipersilakan! Tp bukan di sini tp email ya! Good luck!

Lily Haslina Nasir said...

wahwah wah.. dlm cari forum dah ada orang pastekan kuiz kau ni.. gamaknya rm 50 tu kena tambah satu lagi kosong kat belakangnya nanti!

Fenridal said...

See here or here

[Fadilah Diyana] said...

haha,saya baru perasan tp dah tamat tempoh...lama xsinggah page novelis2 ...so sorry...banyak sgt keje+test...last week ada community service kat sabak bernam...fuh,bz mengalahkan pm plak rasanye...apapun,tahniah untuk para pemenang...