Thursday, June 24, 2010

MOU dengan HA & DZ

Salam,

Pagi Jumaat yang indah! Hehe...Hari ini saya menandatangani 2 MOU bersama 2 orang kawan. Huh! Mereka ingat MOU itu setakat ym di yahoo saja! Oh owh....salah tu. Entry ini untuk mengingatkan mereka janji yang dimeterai antara kami. Janji BESAR PUNYA. Haha.

MOU 1 : DHIYA ZAFIRA
Pertarungan untuk menyiapkan novel. Bermula 20 July, berakhir 20 October.

MOU 2 : Hezzy AZRA
Cabaran untuk dia siapkan novel dalam jangkamasa 1 July , berakhir 1 December.

Huhu....seronoknya ada kawan yang nak lawan. Kak Eka, Laila dan Lily Yong, kalau berminat sama, marilah! Ini pertaruhan antara ikan bilis saja. Hehe...ikan paus, ikan pirahna kami tak leh nak lawan speed turbonya.

6 comments:

Maryam Kamal said...

ikan paus?
ikan piranha?

hemmm.. mcm penah dengar je.. :)

Lynn Dayana said...

Ini ikan salmon! Hehe

Maryam Kamal said...

tak3..

i prefer ikan tenggiri..

masak macam2 pon sodap!

:)

ikan bilis buat sambal nasi lemak je best. yg laen x.. haha

Hezzy Azra... said...

Lynn,
Aku suka kereta dgn turbo speed... tapi tak reti menulis dgn turbo speed!! Hahahaha

P/S: Do you REALLY HAVE to make this MOU a public announcement??!!:P

Lynn Dayana said...

Hezzy,

OF COURSE! Korang ni nanti tarik diri tanpa bertanding! Mana boleh! hahahaha....

laila kamilia said...

nyampah tul. aku dah tulis komen punya panjang tp xleh send. aku tulis pendek jela....selamat berlumba!