Monday, November 12, 2007

Anugerah Dunia Penulisan


Kuat semangat. Ramai yg kata, sy ni kuat semangat orangnya. Saya ketawa. Mana tidaknya, ada masanya... saya breakdown juga. Operation shutdown lagi!

Alhamdulillah, memasuki dunia penulisan saya dianugerahkan dgn kwn2 yg senget, sengal tetapi berhati emas!

Rose yg sudi meminjamkan telinga, mendengar keluh kesah sy. Dgn dia juga, sy lawan berlari! Mengejar impian wp dgnnya, sy puas diluku, disekeh dan ditampar! hehe!

Lily Yong yg suka memberi nasihat, dan dgn selamba mem'bodoh'kan sy...terima kasih ya!

Laila : sesiapa yg mengenalinya dgn rapat saja akan memahami betapa uniknya dia! Kami jika ada ruang masa, akan berdating dan berkongsi kisah novel kami. Tak pernah risau, curi idea ke, curi cerita ke. Tak ada maknanya. Kami mencerna minda.

Dhiya yg selalu menjadi mangsa sy utk memberi komen tntg outline novel terbaru sy.

Lily Haslina: Kakak rock yg bila bercakap, mimik mukanya blh buat sy ketawa. Dia kata sy mengong! hehe... thnx kak! Kau selalu buat aku teruja dgn idea baru. Kiranya, siapa yg terleka, g jumpa kak Lily dan anda akan terasa punggung anda disepak dgn mesra spya bergerak ke hadapan!

Kak Durrah Fatiha: selalu memberikan semangat. thnx kak!

Kak Eka: Kita kenal beberapa minit tapi... gelak ketawa dan prihatinnya akak buat sy terharu.

Umi Azrini: mana mek ni pergi? Kalau terbaca, contactlah kami. Kami rindu nak tgk kelurusbendulan Umi... yg mgkn sdh disembuhkan Rizal? hehe...

Dan yg paling penting: kami sentiasa JELES menjeles... yg sihat ya! Kami selalu menghubungi satu sama lain... almost everyday bagi some of them krna kami mencuba bertanding siapa dulu yg sampai ke garisan penamat. Siapa dulu bertambah cetakan? Haha... Kami suka, kami teruja bila ada yg menerima berita gembira.

p/s: Gambar Disneyland...

7 comments:

Lily Haslina Nasir said...

memang memang betul sumer ayat ko tu terutama tang umi azrini..manalah cik adik yg putih gebu tu hilang ye.... aku pun rindu kat dia....
moh laju lagi laju... nanti kita yam seng lagi...

Lynn Dayana said...

hehe... ya kak! Spt yg aku sms tadi... ko memang kaya! hehe... tempat 'adik2' degil ni menumpang kasih!

laila kamilia said...

aku rasa aku yang paling liat...penulis bilis...heheh. seronok tumpang apa2 patut ngan korang

Rose Harissa (NORA) said...

lela... ko tu cikgu yang berjaya... hahahah
kak lily... aku setuju dengan lynn... ko tempat kitorg menumpang kasih!

Lynn... terima kasih ye... :)

dhiya zafira said...

hahaha...text aku mendap...nape tak ada??

wei...mcm mana ko boleh kata kawan2ko yg comel n manja ni sengal dan senget...hihihihi...ada betulnya tuh...

sueaiilee said...

tul lah kak lily arituh jumpa akak time poser adalah semangat datang tapi skrg dah ilang hehehe..nak kena jumpa balik nih...mungkin bukan utk menulis tapi ambik semangat utk hal2 lain....boleh kan kak lily?

Lynn Dayana said...

Dz: Kita kena ikhlas. kwn2 ni dtg dlm pakej... ada baik dan buruknya! kena terima. Dlm dunia ni tak ada yg sempurna! Kesempurnaan tidak pernah dan tidak akan menjadi milik kita!